joi, 9 octombrie 2014

Rezultatele monstruoase ale INTEGRĂRII EUROPEANE...Parlamentul Estoniei a aprobat căsătoriile între persoane de același sex.


Parlamentul Estoniei a aprobat legea privind căsătorii între persoane de același sex
-Parlamentul Estoniei a aprobat joi legea care permite căsătorii între persoane de același sex, transmite UNIMEDIA cu referire la wsj.comAstfel, Estonia a devenit prima fosta republică sovietică care a dat undă verde căsătoriilor homosexuale. Pentru această lege au votat 40 de deputați, iar împotrivă s-au pronunțat 38.

 Zece legislatori s-au abținut, iar 13 au fost absenți.
„Aprobarea acestei legi este un mesaj foarte important, că Estonia este o țară care respectă drepturile omului”, a declarat director executiv al Centrului pentru Drepturile Omului din Estonia, Kari Kaesper.
Legea va intra în vigoare în ianuarie 2016 și le va oferi cuplurilor necăsătorite, indiferent de orientarea sexuală aceleași drepturi la proprietate și moștenire. De asemenea, ea permite unui partener să adopte copiii celuilalt partener.

De cealaltă parte, Fundația pentru Protecția Familiei și Tradiției a calificat legea drept o „rușine” și s-a angajat să lupte ca ea să nu intre în vigoare. „Minoritatea din Parlament a neglijat marea majoritate a populației”, a declarat purtătorul de cuvânt al organizației, Varro Vooglaid.
                                                                                                                http://unimedia.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu