marți, 30 septembrie 2014

SĂ NU UITĂM: Guvernarea de la Chişinău a dat de necuratu...A fost oprită de la Sf. Împărtăşanie ! Biserica doar a preîntîmpinat, dar Dumnezeu aplică pedeapsa.


Acest mesaj de prevenire a politicienilor cu oprirea de la Sfînta Împărtăşanie, dacă nu vor revizui Legea Antidiscriminării, a fost transmis de Biserică încă anul trecut pe 20 iunie, 2013. De atunci nici o schimbare... Ba dincontra,  pe 11 octombrie, guvernarea euro-sodomită de la Chişinău a mai primit cîteva legi antiumane, dintre care şi legea la Codul Contravenţional, art. 90, care permite practicarea în Moldova şi a altor relaţii (LGBT),  decît cele tradiţionale dintre bărbat şi femeie. 

  - Conform  Scripturii  şi a  Sfinţilor Părinţi, ei  fiind preîntîmpinaţi cu dragoste de Biserică, de nenumărate ori, iar ultima dată a fost recent pe 3 septembrie, 2014, dar neîndreptîndu-se pînă acum, automat se socot ca nişte păgîni, excluşi dintru început de la Sfînta Împărtăşanie, aşa cum spune şi Scriptura: "Şi de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar dacă nici de Biserică nu va asculta, să-ţi fie ca un pagîn şi ca un vameş . (MT 18:17).
   - Deci, nu e cazul ca Biserica să le mai anunţe de sentinţa finală. Apostolul Pavel ne spune clar ce să facem cu ei: " Şi dacă cineva nu ascultă de ceea ce spunem noi prin această epistolă (BIBLIA),  pe acela  să-l  însemnaţi  şi să nu aveţi de-a face cu el , ca sa se rusineze. (2TES 3:14)
  - O eventuală sentinţă şi mai drastică ar fi doar cea cu excomunicarea totală a lor din Biserică,  iar orişice preot care  îi va  împărtăşi din  neştiinţă sau neglijenţă,  se va osîndi  împreună cu ei,  aşa cum spune în alt loc acelaşi apostol: "Caci cel ce mănîncă şi bea cu nevrednicie, osîndă îşi mănîncă şi bea, nesocotind Trupul Domnului. De aceea sunt mulţi dintre voi neputincioşi şi bolnavi şi mulţi au murit." (Mt.11, 29-30) 


Un comentariu:

  1. M.Ghimpu, nu mam asteptat asa cuvinte copilaresti de la tine... rusine! (pacainta trebuie!)

    RăspundețiȘtergere