vineri, 5 septembrie 2014

După decizia antisodomită a sinodului BOM, pro-pederastia RM atacă Mitropolitul. Să rezistăm...


   - Păcatul scuipă cu venin...Să ne "spălăm" cu harul lui Hristos !!! 
După decizia antisodomită  şi euroscepticistă a Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova din 3 septembrie 2014, pro-pederastia din Moldova a declanşat un atac contra capului BOM, Mitropolitul Vladimir, pentru a intimida Biserica şi al determina pe mitropolit să tacă de frică. Ne-am aşteptat la aşa provocări, fiindcă această "coincidenţă" a devenit deja o tradiţie.
Însă ei probabil nu cunosc că cuvuintele de avertizare a DOMNULUI HRISTOS:

  Pe tot cel ce Mă va mărturisi pe  Mine  înaintea  oamenilor, şi Fiul Omului îl va marturisi înaintea îngerilor lui Dumnezeu. Iar cel ce se va lepăda de Mine înaintea  oamenilor,  lepădat va  fi  înaintea îngerilor  lui  Dumnezeu". (Lc. 12,8), sunt mai presus de orişice ameninţări.

Este clar o comandă a guvernării care lucrează prin presa sa angajată  şi  care  de  nenumărate ori a încercat în aceste zile să mă contacteze şi pe mine,  pentru a obţine vre-o critică din interior la adresa Mitropolitului. 
În acest sens suntem alături de Mitropolit şi de declaraţiile PRO-ORTODOXE  ale  sinodului. 
Totuşi ca creştini, nu căutăm duşmani pe la vecini, ci să ne cercetăm  mai întîi pe noi înşine, ca păzindu-ne în curăţie şi cumpătare, să nu fim prilej  de  clevetire pentu adversari, ci să fim aşa cum  ne spune Scriptura:
Aşa  lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât  vadă faptele voastre cele bune şi  slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri" .(Mt. 5.16)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu