marți, 15 decembrie 2015

CORUPȚIA EUROPEANĂ! Ce ne așteaptă pe noi odată cu Integrarea Europeană. Realitate sau Fantezie?!? Doamne ferește...Exemplu de reacție corectă a Bisericii.

serafimbig2612
Mitropolitul Serafim de Pireu, Grecia: 
Orice parlamentar care va vota pentru parteneriate homosexuale VA FI EXCOMUNICAT   din  Biserică.

Un ierarh ortodox a atacat planurile de extindere a legislației care ar fi permis cuplurilor necăsătorite să aibă parteneriatul lor legal recunoscut pentru persoane de același sex și a avertizat că orice parlamentar care decide să susțină măsura va fi excomunicat.
Într-o declarație de nouă pagini emisă miercuri, Mitropolitul Serafim de Pireu a condamnat presupusele eforturi de a face “acest păcat teribil al homosexualităţii, sodomiei, actului sexual nenatural, pederastia și pedofilia, să apară ca fiind un comportament normal, sau doar o diversitate.”

El a spus că orice altă relație, cu excepția celei între un bărbat și o femeie, “este o aberație nenaturală ce nu a fost observată nici măcar la animale.”
Serafim a atras controverse şi în trecut, cu comentariile sale homofobe și anti-semite.
O hotărâre a Curții Europene a Drepturilor Omului, la inceputul acestei luni, a condamnat Grecia pentru excluderea homosexualilor de la parteneriatele civile. Curtea a decis că Grecia nu a oferit “motive convingătoare și determinante”, pentru a justifica excluderea homosexualilor.
Hotărârea a fost luată în urma unui apel făcut de patru cupluri de greci de acelaşi sex care au reclamat faptul că o lege din 2008 le-a încălcat drepturile ceea ce constituie o nejustificată discriminare.

https://saccsiv.wordpress.com/2013/11/28/mitropolitul-serafim-de-pireu-orice-parlamentar-care-va-vota-pentru-parteneriate-homosexuale-va-fi-excomunicat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu