luni, 26 ianuarie 2015

RĂZBOIUL RELIGIOS propagat de SUA+UE în țările creștine pentru a submina credința și unitatea băștinașilor. Tace Biserica, tace Mitropolia, tace Mitropolitul. Lupul vine, iar noi dormim !!!

  Este binecunoscut faptul că occidentul, în special la moment SUA, induce lumii diverse forme de războaie, inclusiv cele cu tentă religios-sectare pentru a dezbina și a învrăjbi societatea și fraternitatea națiunii/națiunilor. Acesta e planul antihristului înaintea venirii lui: un sincredizm religios fără profil, după care poți face ce vrei cu oamenii.



  Cu multă durere în suflet am văzut zilele acestea cum Chișinăul este împînzit de placate apocaliptice și asta într-o țară de două mii de ani creștină...Dar și mai mult m-am scîrbit de faptul că idolul tăcerii iarăși ține închisă gura Bisericii, văzînd cum lupii au intrat în turma lui Hristos și o sfîșie.
   Asta, fraților, e adevărata apocalipsă, nu aceea pe care ni-o imaginăm cîndva... Cînd păstorul/păstorii habar nu au de securitatea turmei, de obligațiile lor morale...Nici o alarmă, nici o atenționare, măcar o reacție din partea Bisericii pentru prevenirea populației! Se așteaptă probabil, iarăși să iasă unul, doi, ca să-i socoată lumea de nebuni. Și atunci cum vom scăpa noi de mînia lui Dumnezeu, de război, foamete, cutremure și tot felul de pedepse ??? Ceva trebuie să facem!
Cu durere, diac. ghenadie Valuța

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu