sâmbătă, 9 august 2014

La a 50-a zi de protest continuu, s-a obţinut fixarea datei şedinţei sinodului BOM. Acordul dintre Mitropolie şi protestatari.

 -Mulţumind lui Dumnezeu, la a 50-a zi de protest continuu în faţa Mitropoliei Moldovei,  s-a obţinut fixarea datei şedinţei Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.
- Acordul dintre Mitropolie şi protestatari prevede evacuarea tuturor placatelor şi corturilor în schimbul realizării acestei şedinţe unde vor fi analizate solicitările lor. Nu putem vorbi despre învingători sau învinşi, ci doar cuvintele Scripturii :" Bate şi ţi se va deschide., cere şi ţi se va da..."
 - Deşi fixarea datei este doar un început, totuşi mulţumim  IPS VLADIMIR pentru flexibilitate şi bunăvoinţă de a finaliza lucrările sinodului din iarnă, a cărui menire constă în semnarea şi aplicarea în Biserică a unui program concret de reabilitare a potenţialului pastoral-misionar şi moral-cultural în contextul lumii moderne, în special a proiectelor de integrare europenană. 
 -De asemenea invităm pe toţi creştinii neindiferenţi, să vină pe data de 03.09.2014 în curtea Mitropoliei Moldovei pentru a susţine cu rugăciune şi insistenţă deciziile bune ale Sinodului BOM.
 Mai multe detalii după conferinţa de presă ce va fi susţinută luni 11 august (vezi mai jos trimiterea).
                                                                                                                http://ipn.md/ro/anunturi/4421

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu