marți, 25 august 2015

Episcopul LONGHIN JAR - o minune a lui Dumnezeu. Un ierarh moldovean care seamănă cu HRISTOS. IERARHI DE VALOARE care uimesc lumea...



Rubrica IERARHI DE VALOARE: Ierarhii moldoveni fie uimesc lumea ORTODOXĂ, fie o osîndesc...BUCOVINA, un RAI Dumnezeiesc de unde mulți episcopi s-au născut. Să ne rugăm pentru ierarhii noștri.

2 comentarii:

  1. Voi continua să-i mulțumesc Dr. Ayo pentru că m-a ajutat să-mi refac și să-mi reunesc casa distrusă cu puterile sale speciale. Înainte să dau de Dr Ayo, am întâlnit pe internet o mulțime de vrăjitori falși care m-au înșelat și m-au înșelat cu banii mei. Dar când l-am întâlnit pe Dr. Ayo, el mi-a rezolvat toate problemele aducându-mi înapoi la mine soțul meu, care m-a părăsit de 2 ani. Dr Ayo este un adevărat vrăjitor care vă poate ajuta să vă rezolvați toate problemele. M-a ajutat în diverse moduri și vă îndemn acum să îl contactați pe whatsapp: +2347055691377. îl puteți contacta și pe e-mailul său: drayospell@gmail.com. Cuvintele nu pot explica cât de fericit sunt acum și cât de bine a făcut Dr. Ayo. Contactează-l și te va ajuta să-ți rezolvi toate problemele.

    RăspundețiȘtergere