luni, 22 iunie 2015

Scuzele lui Iurie Ciocan - șeful CEC-lui viza-vi de acuzațiile nefondate la adresa AO ”PRO Ortodoxia”.

 În atenția mass-media   

În după amiaza zilei am fost sunat personal de d-ul Iurie Ciocan, care și-a recunoscut greșiala și creștinește și-a cerut iertare.(vezi mai jos comunicatul CEC-lui Publicat: 22.06.2015 ) 
În declarațiile președintelui Comisiei Electorale Centrale, dr. Iurie Ciocan, făcute pentru presă după ședința de astăzi, 22 iunie 2015, s-a comis o eroare.

În informația prezentată s-a făcut referire la faptul că în mai multe biserici din mun. Chișinău au fost distribuite foi volante cu agitație electorală în favoarea unui candidat la funcția de primar general al mun. Chișinău și denigrează imaginea altui candidat la aceeași funcție.
Conform datelor de pe foile volante, acestea au fost tipărite la comanda Mișcării Creștin Ortodoxe din Moldova, și nu a Asociației Obștești “Pro Ortodoxia”, așa cum a fost declarat.
Totodată, în acest context, reiterăm poziția Comisiei privind inadmisibilitatea implicării asociațiilor obștești religioase în activitățile de agitație electorală. CEC va sesiza Ministerul Justiției pentru a verifica legalitatea acțiunilor respectivei asociații obștești religioase.
http://www.cec.md/index.php?pag=news&id=1042&rid=13243&l=ro

DECLARAȚIA ORIGINALĂ VIDEO:
https://www.privesc.eu/arhiva/62446/Declaratiile-lui-Iurie-Ciocan-dupa-sedin-a-Comisiei-Electorale-Centrale-din-22-iunie-2015?utm_source=partner&utm_medium=widget&utm_term=live_62446&utm_campaign=logo

Cu respect. diac. Ghenadie Valuța

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu