miercuri, 17 iunie 2015

Caz cutremurător: CURAJUL MAMEI de a naște al 6-lea copil și PĂCATELE TATĂLUI. Asistența Bisericii din Anenii Noi..(.video/foto)


Cu cîteva săptămîni în urmă, o doamnă însărcinată cu al 6-lea copil s-a adresat la Biserică după ajutor. Soțul dependent de alcool, i-a abanonat, stăpînul chiriei de 10 metri pătrați, în care au locuit 2 ani,  îi alungă din cauza nemulțumirii vecinilor, lucrul l-a părăsit pentru a sta cu copii, lipsită de îndemnizații din cauza problemelor cu actele de identitate ale copiilor și în plus și o bunică pe capul ei semiparalizată. Un buchet întreg. (vezi mai departe)
Dar ce ne-a impresionat nespus de mult, este bunătatea, curajul și blîndețea femeii. Nu a cerut multe, ci niște hrană pentru copii. Cineva din cei de pe drum s-a încumetat să-i reproșeze subtil de ce ar face copii dacă nu are condiții, la care ca o creștină intelegentă a spus: NU VREAU SĂ FAC PĂCAT și NICI OMOR... 
Această atitudine de curaj și credință, cînd chiar și creștinii noștri cu case mari, au copii puțini, ne-a străpuns sufletește, motivîndu-ne moral să facem tot posibilul s-o asigurăm cu hrană și o gazdă mai spațioasă, măcar pînă nu-i vom rezolva problema suportului asistenței sociale. Iar zilele trecut a născut o fetiță de 4 kg., dar care, probabil datotorită condițiilor inumane ce le-a suferit în perioada sarcinei, a fost cam bolnavă. Medicii au hotărît să plaseze imediat copilul în reanimarea din Chișinău, deoarece micuța cînd mînca, se învinețea, sugerînd că sunt probabil și probleme de inimă. 
Dar cu ajutorul lui Dumnezeu, care la necaz nu-i lasă pe ai săi ascultători, situația s-a îmbunătățit treptat, primind un tratament special. Acum așteptăm externarea ei  și cazarea în noua locuință.
                                                                                                                                  Slavă Ție Doamne. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu