vineri, 12 iunie 2015

Moldova în prag de RĂZBOI. Argumente...SOLUȚIA - RUGĂCIUNEA, iar duminică 14.06 2015, nici un vot GUVERNĂRII. (video ru/ro)


         Un grup de creştini îndeamnă alegătorii să nu voteze pentru război, crimă şi corupţie.


PrintSend by email
15:45, 12 Iun 2015

Cetăţenii sunt îndemnaţi să dea dovadă de „maximă trezie şi conştiinciozitate” atunci când vor merge duminică, 14 iunie, la alegeri şi să nu-şi dea votul „pentru război, crimă şi corupţie”. Apelul vine din partea unui grup de creştini.

Mihai Balica, membru al grupului, a declarat vineri, 12 iunie, la o conferinţă de presă la IPN, că cei ce îşi vor da votul pentru exponenţii partidelor de guvernământ – care au votat propaganda homosexualităţii, au furat şi au comis crime, deşi au promis „munţi de aur” odată cu apropierea de Uniunea Europeană –  se vor face complici la toate atrocaţiile comise în ultimii ani.

„Societatea noastră, de când s-a declanşat proiectul integrării europene, se află într-un proces de tensionare şi agravare crescândă, fiindcă la cele mai înalte niveluri au loc  atrocităţi dintre cele mai terifiante, fără a fi curmate sau condamnate. Această tensionare şi agravare predispune inevitabil la apariţia unui conflict interior, care, pentru a fi anihilat sau camuflat de guvernare, poate determina un conflict exterior ca formă de eschivare şi de distragere a atenţiei populaţiei de la gravitatea problemelor cotidiene”, a menţionat tânărul.

Preşedintele asociaţiei Pro Ortodoxia”, Ghenadie Valuţa, a declarat, că această luptă din societate pentru Est, Vest, Nord sau Sud, poate duce la consecinţe grave, chiar şi la război. „Acest război, la propriu şi la figurat, este consecinţa păcatelor noastre. Sunt păcate personale pentru care răspundem personal, dar sunt păcate publice pentru care răspunde întreg poporul, pentru că tolerează aceste păcate. Noi tolerăm furturile, propaganda homosexualităţii, parada şi altele”, a notat Ghenadie Valuţa, precizând că nu trebuie votaţi cei care impun acele păcate publice.

Creştinii au îndemnat cetăţenii ca în ziua de duminică, 14 iunie, să meargă cu toţii la biserică şi să se roage pentru luminarea minţilor ca să facă o alegere corectă „pentru o conducere cu frică de Dumnezeu şi respect faţă de popor”.

http://www.ipn.md/ru/societate/70013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu