miercuri, 6 mai 2015

E țara noastră! NU PUTEM SĂ TĂCEM! Ne doare sufletul de cele ce se întîmplă. Tăcerea = complicitate. De ce CORECTITUDINEA EUROPEANĂ nu le sechestrează conturile? Complicitatea UE ! Să ne RUGĂM ca Domnul să-i oprească.

  Deși unii cum ceva, Biserica să nu să se implice... Dar ca cetățean care resimt cu copii mei dezastrul din țară, de ce nu aș putea să i-au o atitudine civică în lumina poruncelor lui Dumnezeu? Mai mult ca atît, situația din țară pornește de la sufletele cetățenilor, de care Biserica mai întîi de toate trebuie să se îngrijească...
  PORUNCA a 8-a spune: ”Să nu furi”, ca să nu-ți scurtezi zilele vieții. Totuși, patima aceasta dacă ai scăpat-o în inima ta, îți fură mințile, ca la un bețiv, curvar, narcoman, etc. Păziți-vă de ea...

  De cînd au venit la putere cei din AIE (2009), cu sprijinul UE, în Moldova s-au petrecut cele mai mari crime din istoria ei. Din start a fost clar că ei sînt o adunătură de bandă criminală a anilor ,90 care acum s-a copt din plin și s-au scăpat la mierea poporului. Dar ca de obicei, lumea naivă manipulată fiind i-a ales, fiindcă spera la mai bine. Doar puținii treji și-au dat seama din start de crimele lor ca:
               1. Profanarea marelui praznic din 7 aprilie - BUNAVESTIREA.    Altă zi nu au găsit...
           2. Legiferarea imoralității LGBT (homosexualilor), împofida interdicției lui Dumnezeu și a protestelor active ale Bisericii.
      3. Încurajarea sectarizmului, islamului și a corupției (Miliardul furat, Pădurea Domnească, Contrabanda de țigări, Autodistituirea pe motive de corupție, omorul lui Butmalai, etc...)

ATENȚIE!!!  Toate aceste stihii s-au făcut și continuă să se facă sub umbrela UE.
Pentru o mai multă credibilitate că UE este complice, să ne gîndim la două întrebări simple:

 1. Niște părinți buni, dînd niște bani copilului său și văzînd că el cumpără țigări, desigur că nu-i vor mai da! De ce atuni UE, cu ochii închiși, le dau la bandiții noștri granturi peste granturi, ca într-un sac fără de fund? Simplu! Odată furați, banii revin tot la ei în europa, țara  noastră plătește %, iar suveranitatea și independența sunt pierdute. Astfel, scopul granturilor, care de fapt sunt procentele banilor noaștri acumulați în băncile din străinătate, este de a ne induce o impresie greșită că UE ne ajută și nu ne colonizează țara cu homosexuali, sectari și tot felul de ocupanți...

2. De ce în cazul președintelui Ianucovici (Ucraina), UE cu nenumăratele lor amenințări cu înghețarea conturilor lui din străinătate, l-a determinat să plece de la putere, dar la noi în schimb, vine șeful UE,  Donald Tusc, sau alți demnitari europeni și îi ridică în slăvi pe criminalii de la putere?

Personal socot că în spatele celor petrecute în țara noastră, se află forțele europene, cărora le convine ca Moldova să fie o zonă de experimentare, de tampon și carne de tun în cazul unei confruntări armate cu Russia, lucru tare dorit de occident, mai ales de SUA. 

Dar SĂ NU UITĂM, că acest blestem este întîi de toate plata pentru păcatele noastre personale și colective și va fi atît timp, cît poporul în masă nu se va  pocăi în fața lui Dumnezeu și nu-I va cere ca să ne trimită o stăpînire cu frică de El.  Pentru aceasta rugați-L intensiv să ne izbăvească de acest jug blestemat, scriindu-i prin Biserici  și  la 40 de slujbe, ca răufăcători.

VEZI  DETALII  ȘOCANTE  LA:      https://www.youtube.com/watch?v=0JRjAgd4EcU


Cu respect, Diac. Ghenadie Valuța

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu