duminică, 16 noiembrie 2014

ROMÂNIA: Roadele Integrării Europene.Religie versus îndobitocire (educație homo-sexuală). Au vrut în europa, acum să-și asume consecințele descreștinării. Auziți, voi, creștinilor cu sau fără sutană?

18

Religia nu mai este obligatorie în şcoală. Va fi înlocuită cu EDUCAȚIE SEXUALĂ.  Distrugerea Romaniei isi urmeaza cursul pana in cele mai mici detalii.
Baza principala a Uniunii Europene consta in eliminarea traditiilor si introducere unora noi, dupa bunul plac, care sa duca la degradarea societatii pentru a putea fi usor controlata. Religia reprezenta singurul etalon ramas in cresterea si educarea copiilor nostri. Media romaneasca ne expune la cele mai proaste si diavolesti emisiuni educative. Magazinele sunt invadate de cele mai nenorocite produse alimentare aduse OBLIGATORIU din tarile care ne controleaza. Nu se mai poate asa! TREBUIE FACUT CEVA CAT MAI URGEN!
Religia nu mai este obligatorie în şcoală
Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutional articolul din legea educatiei care spune ca “La solicitarea scrisa a elevului major, respectiv a parintilor sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate sa nu frecventeze orele de religie”. Judecatorii Curtii au apreciat ca cei care trebuie sa faca o solicitare sunt parintii care doresc ca aceste cursuri de Religie in scoala sa fie urmate de copiii lor, transmite Agerpres. Surse oficiale au declarat pentru HotNews.ro ca argumentatia Curtii porneste de la ideea ca cel care vrea sa faca ceva trebuie sa ceara acel lucru, si nu cel care nu vrea.
Introducerea orelor de educatie sexuala
Peste 20 de organizatii nonguvernamentale le solicita ministrilor Educatiei si Sanatatii, printr-o scrisoare deschisa, introducerea materiei Educatia sexuala ca disciplina obligatorie in scoli. Apelul vine in contextul in care procurorii au inceput urmarirea penala in cazul tanarului de 25 de ani din Segarcea, care ar fi infectat cu HIV mai multe persoane. “In medie, tinerii romani incep sa faca sex in jurul varstei de 15 ani si jumatate. Intr-o societate sexualizata, tinerii primesc in fiecare moment semnale incorecte si informatii incomplete despre sexualitate prin filme, jocuri video si pornografie”, se arata in scrisoarea deschisa.

http://www.pelerinortodox.com/religia-nu-mai-este-obligatorie-in-scoala-va-fi-inlocuita-cu-educatie-sexuala/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu