marți, 1 noiembrie 2016

.ȘOCANT de MAIA SANDU. Genocidul ei contra copiilor noștri. Argumente că Maia Sandu are orientăi suspecte . Episcopul Marchel din amintiri 2013


...

17 comentarii:

  1. Autor al acestui articol, suspect esti tu! vei arde in iad !

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nu inteleg ce rau poate fi in faptul ca inveti ceva copii,,,apoi cei mai importanti pedagogi sunt parintii! Daca cuiva nu-i place ca copilul lui sa fie informat de viata sexuala,apoi sa aiba grija sa ii vorbeasca de aceasta acasa! Dar in rest eu sustin informatizarea societatii noastre! Si ma incomodez sa vad ca fetele bisericesti in loc sa faca religie fac politica ! Rusine voua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da; sa nu mai mearga la scoli unde predau tot felul de dubiosi; ca tine de exemplu

      Ștergere
    2. SFINȚENIA ȘI CURĂȚIA TRUPULUI DUCE LA SFINȘENIA SUFLETULUI ȘI AU LEGĂTURĂ MAI MULT CU DUMNEZEU ȘU MÂNTUIREA OMULUI. RELIGIA ESTE BĂGATĂ ÎN POVESTE FĂRĂ NICI UN ROST, EA ARE ALTCEVA DE FĂCUT: SĂ-I ÎNDREPTE COPILULUI GÂNDUL SPRE DUMNEZEU. UN COPIL CARE SE ÎNTINEAZĂ DE MIC GREU VA MAI AJUNGE VREODATĂ S-L ÎNTREZĂREASCĂ MĂCAR PE BUNUL DUMNEZEU. IAR ÎN TIMP I SE VA PĂREA NORMAL CA TOȚI COPIII DIN JURUL LUI SĂ FIE MURDARI...CEL PUȚIN CA EL.

      Ștergere
  3. De ce voi pina acum timp de 20 de ani nu ati gasit lanimeni nimic si acum la Maia ati gasit ca are orientari suspecte.......boilor de atit traim asa bine ca e plina Moldova de boi ca voi....

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi singuri va ocupati cu orientari suspecte.Veti arde in ead ticalosilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi singuri va ocupati cu prostii.Veti arde in ead ticalosilor

    RăspundețiȘtergere
  6. Ep.Marchel sa-si aiba treaba lui cu baetii lui ,sa i-a seama cum tragea din arma in catedrsla Con si Elena din Balti a anilor..90..si mai proaspat apartamentele lui cu mueri eftine si baluri

    RăspundețiȘtergere
  7. Ep.Marchel sa-si aiba treaba lui cu baetii lui ,sa i-a seama cum tragea din arma in catedrsla Con si Elena din Balti a anilor..90..si mai proaspat apartamentele lui cu mueri eftine si baluri

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiti pe cineva care vinde sare de baie buna?

    RăspundețiȘtergere
  9. Inca o dovada ca Protv sa vandut lui Plaha.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu credti ortodoxie si cei de la bisrica,ei pina acu erau pt corupti si deja is plini de pacate,si acuma isi baga nasul lor in politica-iaradi pacat mare!
    Nu e cultura care trebuie sa o predeie etniei ci un haos face Biserica

    RăspundețiȘtergere
  11. Cita murdarie in modldova, lasati ma pochilor toata prosteala si propaganda asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
    *Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere