sâmbătă, 5 noiembrie 2016

BALAURUL Homo-European s-a TREZIT...Războiul nu este între Dodon sau Sandu, ci între credință și necredință...Și nu atît DODON, cît valorile creștine ce stau în spatele lui...


BALAURUL Homo-European SA TREZIT...
Vezi intoleranța și agresivitatea ”bolnavilor” care nu numai că nu recunosc că sînt bolnavi , dar și mai grav că-și impun obraznic boala lor majorității, AMENINȚÎNDU-O. Și asta pentru ce?, pentru că dorește un candidat DECLARAT PRO-ORTODOX prin fapte? Dorește ceva firesc!

Doar problema nu e DODON, ci valorile creștine și ideile comune ce stau în spatele lui... 
După 7 ani de pederastizare și megafraudare a țării, oare cine dacă nu BISERICA să-și ridice glasul...
Și aici s-au răsculat balaurii cu conceptele lor de baricade, chiar și printre creștini, zicînd într-un fel că a fi moral sau real un pro-pederast european e modern și mai bine decît un ortodox tradițional, sau pro-rus...Și au început atacurile la adresa Bisericii...
Dar cine are dreptul să ne închidă gura, voi neocomuniștilor europeni, care spumegați la dreapta și la stînga despre drepturile la libera exprimare? Cine sînteți voi, VENETICILOR netradiționali, să ne închideți gura și să ne judecați? Rușine vouă pentru ceea ce faceți! Oricum lupta pentru credință va continua, fiindcă după noi, războiul nu este între Dodon sau Sandu, ci între credință și necredință...Cu iertare dacă am jignit pe cineva!

                                                                                                                         Diac. Ghenadie Valuța

2 comentarii:

  1. Nu cistiga Dodon, deamu ii pus decret din America sa fie Maia sandu, si in spatele Americii e arhitectu' cel de jos. Toti is zombati si li-i indiferent de credinta, vor bunastare, confort, etc. N-ai ce-i face, paradoxul vremurilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere