sâmbătă, 5 noiembrie 2016

BALAURUL Homo-European s-a TREZIT...Războiul nu este între Dodon sau Sandu, ci între credință și necredință...Și nu atît DODON, cît valorile creștine ce stau în spatele lui...


BALAURUL Homo-European SA TREZIT...
Vezi intoleranța și agresivitatea ”bolnavilor” care nu numai că nu recunosc că sînt bolnavi , dar și mai grav că-și impun obraznic boala lor majorității, AMENINȚÎNDU-O. Și asta pentru ce?, pentru că dorește un candidat DECLARAT PRO-ORTODOX prin fapte? Dorește ceva firesc!

Doar problema nu e DODON, ci valorile creștine și ideile comune ce stau în spatele lui... 
După 7 ani de pederastizare și megafraudare a țării, oare cine dacă nu BISERICA să-și ridice glasul...
Și aici s-au răsculat balaurii cu conceptele lor de baricade, chiar și printre creștini, zicînd într-un fel că a fi moral sau real un pro-pederast european e modern și mai bine decît un ortodox tradițional, sau pro-rus...Și au început atacurile la adresa Bisericii...
Dar cine are dreptul să ne închidă gura, voi neocomuniștilor europeni, care spumegați la dreapta și la stînga despre drepturile la libera exprimare? Cine sînteți voi, VENETICILOR netradiționali, să ne închideți gura și să ne judecați? Rușine vouă pentru ceea ce faceți! Oricum lupta pentru credință va continua, fiindcă după noi, războiul nu este între Dodon sau Sandu, ci între credință și necredință...Cu iertare dacă am jignit pe cineva!

                                                                                                                         Diac. Ghenadie Valuța

2 comentarii:

  1. Nu cistiga Dodon, deamu ii pus decret din America sa fie Maia sandu, si in spatele Americii e arhitectu' cel de jos. Toti is zombati si li-i indiferent de credinta, vor bunastare, confort, etc. N-ai ce-i face, paradoxul vremurilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
    *Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere