vineri, 25 noiembrie 2016

Colaborarea dintre Biserică, Primărie, Poliție, Asistența Socială și Direcția de Educație Anenii Noi

 Recent Biserica Sf. Dimitrie din Anenii Noi și centrul de zi pentru copii „Sf. Parascheva”, au încheiat un Acord de Colaborare cu instituțiile statului responsabile de securitatea socială a instituției familiei și a copilului, în special a celor defavorizați.
  D-ul Serghei Boroda, șef poliție Anenii Noi, d-ul Vladimir Vdovicenco, viceprimar Anenii Noi, d-ul Rodion Moroșanu, șef direcție educație Anenii Noi, d-na Zinaida Bunescu, șef asistență socială Anenii Noi și alții, au semnat pentru un nivel mai eficient  de colaborare cu Biserica.
 Astfel am încercat să îmbinăm realitatea cu necesitatea și să ne facem o forță mai simțită în mediul celor ce ne așteaptă.
La acest capitol, din partea poliției s-au oferit serviciile necesare de conlucrare și deplasare  la familiile cu potențial de risc, iar primăria a promis că la următoarea ședință a consiliului va ridica întrebarea alocării unui suport material pentru copii centrului de zi.
 De asemenea cei de la asistență și-au luat angajamentul să identifice copii nevoiași din raion, iar direcția educație ne va sprigini cu voluntari de specialitate
Prin acest acord, de fapt, se dorește crearea unui sistem eficient de  suport reciproc între instituțiile statului, unde Biserica  ca factor de legătură, să le ofere acele lucruri care nu se pot găsi în lumea aceasta.
Amintim că centrul de zi din incinta Bisericii deservește zilnic cu prînz și diverse cercuri de ocupație, circa 25 de copii, fiind spriginit și de proiectul Ajutorul Creștin din Moldova

A consemnat diaconul Ghenadie Valuța.








Un comentariu:

  1. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere