luni, 23 mai 2016

Săptămîna Familiei la Anenii Noi. Preoți, Polițiști, Medici și Asistenți, și-au unit eforturile în promovarea și susținerea FAMILIEI TRADIȚIONALE.


Conform programului PRO-FAMILIE, inițiat de MITROPOLIA MOLDOVEI, în r-ul  Anenii Noi s-a desfășurat ziua familiei în cadrul ”SĂPTĂMÎNII FAMILIEI ORTODOXE” la liceul ”A. Straistă”.

  La ceastă conferință multidisciplinară au participat mai mulți reprezentanți ai instituțiilor sociale responsabili de bunăstarea familiei din raion, ca medici, asistenți sociali, psihologi, polițiști și preoți în persoana părintelui Vitalie Vîlcu din satul Bulboaca. 
Cele șapte obiective de reper au avut ca scop să prezinte din diferite unghiuri problemele familiilor defavorizate din raion, precum și soluțiile depășirilor lor.
  O temă aparte au fost și familiile netradiționale(homosexuale), care se impun acum în societatea occidentală, legiferate spre regret în unele țări europene, sub pretextul drepturilor omului, dar care atenteză flagrant la constituția voii lui Dumnezeu despre familie, ca bărbat și femeie, ce perpetuieză neamul prin nașterea de copii.
  În final, elevii claselor liceale au avut menirea să transmită și să implementeze în familiile lor informațiile și valorile achiziționate la această conferință multidisciplinară, iar directorul instituției gazdă Margine Eugen, Liceul ”Andrei Straistă”,  a ținut să-și exprime bucuria și onoarea pentru ocazia găzduirii unui asemenea eveniment.
                                                                     Cu respect, Diac. Ghenadie Valuța.


Un comentariu:

  1. http://tv7.md/ro/social/poli-ia-a-re-inut-2-tineri-care-au-aruncat-cu-oua-in-participan-ii-la-mar-ul-fara-frica/

    RăspundețiȘtergere