sâmbătă, 26 martie 2016

Zeci de chişinăuieni au susţinut azi Marşul Bisericii pentru Viaţă, Femeie și Familie...


Fiecare viaţă este un dar - cu acest mesaj zeci de oameni au mărşăluit astăzi, 26 martie, pe străzile capitalei, în cadrul unei acţiuni de promovare a dreptului la viaţă şi combatere a avorturilor. Evenimentul a fost organizat de către Grupul de iniţiativă „Tineri pentru Viaţă”, relatează Mesager.
Participanţii la Marşul pentru Viaţă au pornit de la Maternitatea nr.1 şi au mers până în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Acţiunea a fost adresată femeilor, care, din diferite motive, se tem să devină mame ori renunţă la sarcină.

Printre participanţii la marş au fost şi câţiva slujitori ai bisericii, care le-au amintim oamenilor că omorul pruncilor nenăscuţi este un mare păcat.
Potrivit organizatorilor, viaţa fiecărui om are valoare incontestabilă şi trebuie protejată.

În Republica Moldova Marşul pentru Viaţă a fost organizat pentru a doua oară. În SUA, astfel de evenimente au loc din anii 1970. Datele Ministerului Sănătăţii arată că, anul trecut, în Republica Moldova au fost efectuate peste 10 mii de avorturi.  

http://trm.md/ro/social/zeci-de-chisinauieni-au-sustinut-marsul-pentru-viata/

2 comentarii:

  1. http://www.aparatorul.md/video-discursul-ips-longhin-ca-reprezentant-oficial-al-bisericii-ortodoxe-din-ucraina-la-simpozionul-sfintul-si-marele-sinod-multa-pregatire-fara-rezultate-din-grecia-23-martie-2016/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.aparatorul.md/casa-de-milostenie-a-n-u-n-t/

    RăspundețiȘtergere