miercuri, 11 martie 2015

ANUNȚ! Doritorii de a se abona la cea mai răspîndită revistă multidisciplinară (+ SD) de spiritualitate ortodoxă din România, se pot adresa. Alternativă în Moldova nu există...


Asociația PRO Ortodoxia, cu binecuvîntarea Mitropolitului Vladimir, a  primit de la confrații noștri români și a distribuit anul trecut patru numere gratuite la toate Bisericile din Moldova. Această revistă, corespunzătoare timpurilor noastre apocaliptice, are un caracter multidisciplinar și transdisciplinar, ceea ce o face să fie fără de alternativă.
 Pe fundalul falimentării singurei publicații a Mitropoliei Moldovei ”ALTARUL CREDINȚEI”, această revistă poate fi o alernativă pentru preoții și credincioșii din Moldova însetați de duhovnicie.
 Prețul include și un SD cu conținut duhovnicesc,  e de doar 26 lei MD.  Doritorii  de a se abona, pot apela la tel. 0692 96 208. Responsabil: Diac. Ghenadie Valuța.
...

Un comentariu:

  1. Spui de confratii ,dar in Romania se tine stilul nou la care nu esti deacord.Esti si responsabil pentru ele.interesant.Iertati si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere