luni, 31 octombrie 2016

ALARMANT! Maia Sandu - candidata susținută activ de homosexuali la prezidenţiale a interzis icoanele şi capelele în şcoli...







....

6 comentarii:

  1. https://www.rise.md/articol/imparatia-inalt-preabogatului-vladimir-si-tranzactiile-din-saptamana-patimilor/?lang=ru

    RăspundețiȘtergere
  2. Maia interzice religia si promoveaza homosexualii si lesbiencele. Plus la asta, ea a promis europenilor ca va aduce in Moldova 30 000 de sirieni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spălăm minți cu Vaniș,? Bv chiar biserica se ocupă de treburi bisericești

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. Lăsați oamenii sa meargă la Biserica, nu duceți Biserica la ei.
    Cel ce cu adevărat crede in Dumnezeu întodeauna va găsi Biserica si nu va avea nevoie săi duceți Biserica la el.
    Nu asta vrea Dumnezeu, sa facem Biserici si Capele in toate curțile instituțiilor de invămînt, Dumnezeu vrea ca noi sa credem in el, sa ne rugam, sa avem inimă bună, sa iubim aproapele, sa nu facem rau nimănui si sa respectam cele scrise in sfintele cărți.
    Cred in Dumnezeu, sunt Ortodox, sunt botezat, merg la Biserica dar in turul ll voi merge la vot si voi vota pe Maia Sandu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere