joi, 6 octombrie 2016

Paul Cameron la Anenii Noi. Renumitul cercetător american a conferențiat pe tema: ”PROBLEMELE FAMILIEI TRADIȚIONALE în SOCIETATEA OCCIDENTALĂ”

Cu mila lui Dumnezeu și cu binecuvîntarea Mitropolitului Vladimir, astăzi în incinta centrului de binefacere a Bisericii Sf. Dimitrie, a conferențiat un oaspete venit tocmai de peste ocean, Paul Cameron, directorul Ascociației PRO Familie din SUA..

Dînsul s-a străduit să ne explice cu lux de amănunte cum societatea occidentală, care îi  obsedează pe unii din noi, este descreștinată și satanizată  cu diverse programe de egalitate gender,  propagandă homosexuală, pseudotoleranță față de păcat, libertate și  nediscriminare, care au ca scop final nimicirea FAMILIEI tradiționale, valorilor creștine și a conștiinței umane.
La final participanții au constatat pericolul pentru societatea noastră, venit odată cu procesele de integrare apuseană, în special pentru sistemul educațional al copiilor noștri și scăparea care ne mai poate fi asigurată prin sporirea credinței și menținerea legăturii strînse cu spiritul și lumea răsăriteană.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu