sâmbătă, 16 iulie 2016

DRUMUL CRUCII - un test al credinței noastre și un act de pocăință intensă. Un început cu semne de ???, s-a încheiat cu multă bucurie.

Azi diminiața s-a încheiat DRUMUL CRUCII (pocăinței) în jurul Chișinăului închinat Sf. Voievod Ștefan cel Mare (15 iulie). O minune adevărată să reziști în 24 de ore 72 km, cu mici popasuri, în arșiță și oboseală. Dar credința pe toate le învinge...Bine că mai avem asemenea oameni, pe credința cărora probabil se menține răbdarea și mila lui Dumnezeu.



Un comentariu:

  1. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere