miercuri, 13 ianuarie 2016

Auzi frate în Hristos! Azi a 3-a cale nu este. Ori cu Dumnezeu, ori cu mamona. Cum să rezistăm structurilor satanice care fac azi legi - Ioan Vladuca

PEROCOL MARE VINE AZI DIN APUS PESTE ORTODOCȘI. 
Dacă a căzut în fața antihrizmului masono-sodomit o parte din axa ortodoxiei, ca Grecia, Ciprul, la rînd e România, ce să mai zicem de noi, Moldova. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne îngropăm în deznădejde. Mai bine mort în luptă ca martir, decît mort de lașitate, sau cum se mai spune, mai bine moarte vie, decît viață moartă.

Dar ca să amînăm cît mai departe ziua acestei urgii, practic totul azi depinde de BISERICA LUPTĂTOARE, în special de OCÎRMUITORII ei, adică episcopii...
Dacă vor trage alarma atenției oamenilor la rugăciune și precauție, dacă vor chema slujitorii și creștinii la fapte de pocăință intensivă și dacă vor întreprinde un plan de apărare a familiei și a valorilor tradiționale, așa cum au pornit-o cu rugăciunea de unitate și pace în țară, Dumnezeu ne va prelungi zilele pămîntești.
SĂ ȘTIE TOȚI, în special cei de sus, că astăzi cea mai mare nădejde e la ei, iar a nu face ceea ce trebuie să faci prin conștiință sau chemare, este ca și cum ai face invers, adică ai trece în tabăra dușmanilor. A treia cale nu există... Ori cu Dumnezeu prin acțiune, ori cu indiferența sau căldicizmul mamonei. De CĂLDICIZM, ca cancer duhovnicesc a multora de azi, ne avertizează însăși Apocalipsa.

Azi și acum a venit timpul cînd deosebim oile de capre și grîul de neghină 

                                                                                                                              Diac. Ghenadie Valuța
D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu