vineri, 6 octombrie 2017

În apărarea valorilor ortodoxe ale Președintelui Igor Dodon

Reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe din Moldova au venit în apărarea lui Igor Dodon, după ce acesta a fost găsit vinovat de discriminare împotriva comunității LGBT


(video/doc) Reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe din Moldova au venit în apărarea lui Igor Dodon, după ce acesta a fost găsit vinovat de discriminare împotriva comunității LGBT
Foto: ipn.md 
Un grup de preoți din cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova au venit în apărarea lui Igor Dodon, după ce acesta a fost găsit vinovat de către Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității de "instigare la discriminare pe criteriu de orientare sexuală".
Reprezentanții BOM au acuzat și Consiliul că în utimii cinci ani ar fi acționat drept avocat pentru minoritățile sexuale.
"Ne bucurăm în sfârșit că este cineva la conducerea țării care deschis vorbește bine de Biserică și acționează în acest sens. Noi nu putem fi indiferenți, când al nostru reprezentat este atacat. [...] De aceea ne declarăm solidari cu excelența sa și chiar îi cerem, dacă se permite, să ridice în Parlament legea discriminării spre a fi anulată sau măcar revizuită", a declarat unul din reprezentanții Bisericii la o conferință de presă. 
Reprezentanții BOM au calificat drept "eroic" faptul că Igor Dodon are curajul să "spună inversul" pe "fundalul unei avalanșe titanice din proiectul integrării europene a non-valorilor".
Recent, Consiliul l-a găsit vinovat pe Igor Dodon pentru "instigare la discriminare pe criteriu de orientare sexuală" și i-a recomandat președintelui "să aducă scuze publice pentru afirmațiile discriminatorii și instigatoare la discriminare pe criteriul de orientare".
Decizia vine după ce comunitatea LGBT a scris o plângere către Consiliu și l-a acuzat pe Igor Dodon de declarații discriminatorii în cadrul unor emisiuni de la posturile ProTV și AccentTV.
Astfel, la emisiunea "În profunzime cu Lorena Bogza" Igor Dodon, a declarat următoarele: "Este foarte greu să fii președintele tuturor. Eu cred că președinte al tuturor trebuie să fie sau mut [...]. Uite, peste o săptămână, două, vor fi niște proteste sau niște marșuri a minorităților sexuale în Chișinău. Păi probabil n-o să pot să-i reprezint nici acum, adică sunt sigur că n-o să pot să-i reprezint niciodată pe astfel de categorie. Ei toți sunt cetățeni ai Republicii Moldova". 
La emisiunea "персональный акцент" la postul de televiziune Accent TV Igor Dodon a declarat: "...eu niciodată nu am încercat să divizez, dar sunt anumite principii, anumite categorii, anumite lucruri pe care eu nu le voi susține niciodată. Sunt patru lucruri principale care pentru mine nu pot fi negociate și discutate: 1) Aceasta ține de statalitatea Republicii Moldova [...]; 2) eu sunt adeptul neutralității [...]; 3) eu sunt adept al valorilor noastre creștine, eu consider că credința noastră ortodoxă stă la baza statalității Republicii Moldova. Da, sunt și alte culturi religioase, noi trebuie să-i respectăm absolut pe toți, dar 98 la sută sunt creștini ortodocși și lucrul ăsta...eu sunt categoric împotrivă, dacă va încerca cineva să spună, uite, haideți să înregistrăm minoritățile sexuale și așa mai departe. De aceea, cei care sunt pentru lichidarea bisericii, cei care sunt pentru înregistrarea minorităților sexuale, mă scuzați, dar eu nu voi fi reprezentantul d-stră și nu pot fi președintele d-stră".
Secretarul general al aparatului Președintelui a spus că declarațiile lui Igor Dodon sunt opinia acestuia și au fost "exprimate în temeiul Legii cu privire la libertatea de exprimare". Mai mult, "președintele Republicii Moldova a declarat că acțiunile membrilor comunității LGBT contravin flagrant valorilor tradiționale, religiei ortodoxe și moralității. Ele nu pot și nu vor fi acceptate de către acesta".

 http://unimedia.info

2 comentarii:

 1. Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz.

  1) vrăji vrăji
  2) Vrăjile pierdute de dragoste
  3) Vrăjile de divorț
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit din trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  prin drogunduspellcaster@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei să vindeci bolile mortale
  (5) Dacă vreți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) vrei o soție / soț

  RăspundețiȘtergere