miercuri, 5 aprilie 2017

Săptămîna Tineretului la Anenii Noi: Viața - un dar de la Dumnezeu! S-o prețuim dumnezeiește!


În ultimii ani Biserica Ortodoxă din Moldova lansează și încurajează diverse campanii pro-viață, pro-familie, pro-valori, ca astfel să opună rezistență nonvalorilor liberale ce atacă copii noștri și să îi întărească mai bine în morala tradițională.
Cultura morții care a stăpînit în ultimii ani societatea moldovenească, ca moda suicidului la tineri, avortul, migrația, divorțurile, sărăcia, etc, cu pași rapizi nimicesc societatea noastră... Iată de ce Biserica istoric are obligația să stea prima la straja națiunii și să bată alarma la păcat.
După marșul PRO-VIAȚĂ din 24 martie, Biserica a consacrat săptămîna din ajunul săptămînii patimilor, TINERETULUI, realizînd diverse convorbiri  și activități cu ei.
La noi, la Anenii Noi, copii de la școală, cît și cei de la centru au fost implicați activ, atît în cadrul orelor de religie, cît și a cercurilor de la centrul de zi, pentru  a le spori conștiința morală și recunoștința pentru darurile lui Dumnezeu. 
S-a finalizat săptămîna tineretului VINERI, de sărbătoarea BUNEIVESTIRI, cu o rugăciune la Biserică  pentru copii și acțiuni de binefacere.

Diac. Ghenadie Valuța.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu