sâmbătă, 25 februarie 2017

În duminica IERTĂRII, cer iertare tuturor și Dumnezeu să vă ierte!!! POSTUL descoperă IUBIREA infinită ce ne lipsește și naște BUCURIA de viață.


După cum ne învață tradiția ortodoxă, în special în prima și ultima săptămînă a Postului Mare, pe lîngă postirea alimentară cît mai aspră, după posibilități, ne îmbrăcăm toate simțurile cu haina tăcerii/abținerii, ca să putem da minții și inimii posibilitate să revină la luciditatea existențială, adică acasă la Tatăl Ceresc și acolo să se scalde în baia rugăciunii și a pocăinței. 
Astfel căutăm  să descoperim fericirea eului interior,  dezrobit de materie și  vocația lui spre veșnicie.
Urez tuturor curajoșilor de a participa la acest campionat al SINELUI,  un post cît mai rodnic și un urcuș spre SFÎNTA ÎNVIERE cu  Doamne ajută!


Cu dragoste întru Hristos, păr. diac. Ghenadie Valuța.

Un comentariu:

  1. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere