sâmbătă, 25 aprilie 2015

MITROPOLITUL VLADIMIR ȘI DECLARAȚIILE DUBIOASE CARE AU SCANDALIZAT PE MULȚI CREȘTINI...(VEZI video de la min. 16,20)



   Sfinții ne obligă ca în cele ale credinței să nu tăcem, fiindcă trădare făcem...Public s-a făcut sminteală, public să ne detașăm de ea...
   În joia mare Mitropolitul Vladimir a făcut în parlamentul RM, minutul 16,20, niște declarații neașteptate, prin care se înțelege că a solicitat conducerii țării să încurajeze prin lege, sectarizmul în școli,  pentru a preda ora de Religie. Efectul nu s-a lăsat mult așteptat!


  A doua zi, din mai multe licee din țară, am primit informații că oarecare creștini (baptiști nedeclarați) intrau în timpul lecțiilor și distribuiau elevilor cantități enorme de Biblii, foi volante cu imaginea lui Vasilie Filat-pastorul baptiștilor și seminarii camuflate anti-avort, după care le cereau elevilor adresele de contact (vezi video argument:http://pro-ortodoxia.blogspot.com/2015/04/ministerul-educatiei-din-moldova-face.html#more.
  Am încercat să le opresc propaganda și prin r-ul Anenii Noi. Am sunat și la șeful lor, care mi-a spus: ” NOI TOT SÎNTEM CREȘTINI! Și știți! Mitropolitul vostru este mai tolerant ca dtră” și mi-a trîntit receptorul...
  De altă parte, mai bine de un an în urmă,  creștinii au solicitat Mitropolitului să fie elaborat la nivel de Mitropolie un program misionar anti-sectar, care nici astăzi, după mai multe interpelări, nu a fost elaborat.
 La fel, știind caracterul anti-ortodox și anti-tradițional al legislației europene, care a legiferat și homosexualitatea, islamul, sectarizmul în RM, etc, făcînd asemenea declarații, inevitabil că facilităm propaganda sectarizmului și punem în pericol credința ORTODOXĂ, creînd o confuzie în rîndul creștinilor care vin și ne întreabă: dar Mitropolitul nostru sigur e ortodox? Cum să se spună așa ceva? S-ar fi putut și fără menționarea  drepturilor lor (minorităților)!
  Sigur că încercăm să-l justificăm pe Mitropolit, precum că a avut altceva în vedere, însă spre regret, lucrurile compromițătoare sunt într-atît de evidente...
                                                                           Cu iertare! Hristos a Înviat. 
                                                                                                            

Un comentariu:

  1. ȘOC!!! Noua președintă a Asociației Părinților pentru Ora de Religie filiala Cluj, propune transformarea orei de religie ortodoxă în ISTORIA RELIGIILOR. Oare asta ne dorim noi ortodocșii?

    https://graiulortodox.wordpress.com/tag/elena-ivanca/

    RăspundețiȘtergere