marți, 20 mai 2014

Nemulţumiri în sînul Bisercii ! Culmea răbdării! Partea 1


"Duşmanii casei (Domnului), sunt casnicii ei" Sf.Scriptură.
Responsabilitatea Asociaţiei "Fericita Matrona", pentru situaţia din Biserică. 

7 comentarii:

  1. felicitari pentru curaj. Cred ca ar fi bine sa faceti o conferinta de presa impreuna cu mai multi Preoti, ( sau ceva de genul acesta) deoarece ar putea aparea acuzatii precum ca prea multe va asumati.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ar fi filmata intrunirea sinodului, s-ar vedea clar cine ce spune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a Înviat frate Artemie. Nu am vrut să scot aceasta în public, dar dezinformarea şi hula din jur, m-au făcut să spun.Am încercat să şi filmez la sinod, dar s-a petrecut un incident, despre care voi vorbi în partea a 2-a.M-sac de sprigin.

    RăspundețiȘtergere
  4. PARINTE GHENADIE,SUNTEM CU DVSTRA!!!!!NUMAI CIND MAI FACETI CEVA ACTIVITATI - GEN PROTESTUL CONTRA HOMOSEXUALILOR DIN 17.05.14....SCRIETI PESTE TOT,ANUNTATI CRESTINII..CA EU SUNT SIGURA CA DACA SE ANUNTA DIN TIMP CA SE VA ORGANIZA O CONTRAMANIFESTATIE ERA SA VINA LUME MULTA...SI ASTA O SPUN SIGUR,DUPA UNELE DISCUTII CU ALTI CRESTINI CARE AR FI VRUT SA FIE PREZENTI DAR DIN LIPSA DE INFORMATIE NU AU VENIT!STRINGETI-NE DVSTRA GRAMAJOARA PE TOTI,CA ALTCINEVA NU O FACE!DOAMNE AJUTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumim pentru egzemplu,înainte ,nu te teme turmă mică că Domnul tău este cu tine,adevărații păstori te vor urma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
    *Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere