miercuri, 16 aprilie 2014

Patimile lui Hristos


Cît de mult dispreţuieşte lumea de azi jertfa lui Hristos.Nu credeţi ? Mergeţi la Biserică la slujba de prohodire din vinerea mare şi veţi vedea cîţi oameni sunt. Căutăm doar veselia de Paşti, fără a ne asuma preţul suferinţei crucei lui Hristos

3 comentarii:

  1. Cît de mult dispreţuieşte lumea de azi jertfa lui Hristos.Nu credeţi ? Mergeţi la Biserică la slujba de prohodire din vinerea mare şi veţi vedea cîţi oameni sunt. Căutăm doar veselia de Paşti, fără a ne asuma preţul suferinţei crucei lui Hristos

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar e asa, se pierde sensul Pastelui. Multi vin in noaptea invierii numai ca sa sfinteasca pasca si sa plece cit mai repede la culcare. Unii spun: '' de ce asa de mult tine slujba? de ce nu sfinteste mai repede sa nu ne obosim stind in picioare? de parca noi nu stim pentru ce e slujba."
    Sau cind preotul predică la fiecare slujba, unii zic: "Hai, ce atita politica, lasa sa zica mai pe scurt, de ce tine lectii?"

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
    *Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere