luni, 13 februarie 2012

Comunicat de presă: Guvernarea ispitită de curvie!?!

Recent, după zece luni de aşteptare, d-ul Vlad Filat, Prim Ministrul R.M., a făcut un gest de laşitate, întorcînd spatele tuturor promisiunilor făcute Mitropolitului Moldovei Vladimir, Sf. Sinod şi întregului popor.

Altfel spus, dînsul conştient respingîndu-ne aşteptările, s-a plasat ca adversar al Bisericii Ortodoxe din Moldova.
Să promiţi, în context electoral, comisii de revizuire a Legii Antidiscriminării, Legii Cultelor şi a înregistrării Ligii Islamice, promisiuni permanent reînoite şi să nu te ţii de cuvînt, înseamnă a fi un mincinos profesionist.Este un gest asemănător cu a unui aventurier care şi-a bătut joc de o fecioară (creştinii), după ce i-a cîştigat încrederea inimii (votul electoral).Aceasta se observă cu ochiul liber şi din tot ceea ce a promis Guvernarea în context electoral, iar acum populaţia constată cu regret că a devenit prada unor profituri corupte.
Reeşind din intenţia imanentă a Guvernului de a homosexualiza ţara cu orice preţ, prin Legea Antidiscriminării, iar mai apoi a o prostitua prin legiferarea prostituţiei, (tot ca în Europa), Alianţa Asociaţiilor Ortodoxe din Moldova, îngrijorată de ameninţările premierului R.M., d-ul Vlad Filat, îi solicită următoarele :
 1.Să-şi ceară scuze de la creştini pentru promisiunile neîmplinite şi să revină la masa negocierilor cu Biserica Ortodoxă, dînd curs comisiilor mixte anterior promise.
 2. În caz de incapacitate de a lua exemplul Poloniei, Greciei , Estoniei şi a altor state europene, care au reuşit să se opună acestor legi antiumane, să cedeze benevol funcţia altui Premier, care ar fi capabil să scoată ţara din haosul creat şi să înceteze practic de trei ani, terorizarea poporului său binecredincios.
În acest sens Alianţa Asociaţiilor Ortodoxe din Moldova va întreprinde următoarele acţiuni:
 1.Informarea tineretului din licee şi universităţi, prin intermediul pliantelor corespunzătoare, despre nocivitatea legilor sus menţionate şi teroarea la care ne supune guvernarea liberală atît prezentul şi cît şi viitorul nostru.
 2.Reeşind din necesitatea unui sprijin social mai puternic, vom solicita tuturor forţelor politice şi mişcărilor de protest petrecute în Moldova în ultimul timp, să sprigine şi cauza creştinilor(contra acestor legi diabolice), ca spriginindu-ne reciproc, să determinăm Guvernarea să renunţe pentru totdeauna la aceste proiecte antiumane .
 Amintim, că aceste axiuni nu sunt nişte ameninţări, ci o luptă strict necesară pentru supravieţuirea noastră ca credinţă şi ca neam, mai ales în situaţia cînd Guvernul Filat ne tot ameninţă cu legiferarea pederastiei(cuv.preluat din dicţ.OMS).
Vă mulţumim, stimaţi jurnalişti, pentru că aţi răspuns invitaţiei noastre.Totodată vă rugăm foarte frumos, să nu permiteţi deformarea mesajului nostru din comunicat, cu cuvinte sau cu semne adăugate sau exprimate de la sine, chiar şi dacă ne-ar cere aceasta unele forţe oculte ce umlă pe la spatele nostru.

Alianţa Asociaţiilor Ortodoxe Din Moldova Tel.0791 86 488

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu