marți, 31 mai 2016

”De ziua copiilor să ne protejăm copii de propaganda homosexualității. Să susținem noul proiect din parlament!”



1.Ca anul acesta propaganda sodomită de la Chișinău nu a mai fost atît de agresivă. Cu cîțiva ani în urmă manifestările lor erau la periferia orașului (sectorul Rîșcanovca), apoi s-au apropiat de centru (bd.Vieru), azi au venit în inima capitalei (str. București), iar mîine, dacă vom dormi și le vom asculta minciunile lor manipulative, vor ajunge în școlile noastre, în inimile și mințile copiilor noștri cu pseudotoleranța lor și în final în casele noastre...

miercuri, 25 mai 2016

Adresare către agenția de știri UNIMEDIA.MD: Solicităm mai multă CORECTITUDINE și OBIECTIVITATE.


Stimată administrație UNIMEDIA! 
În ultimul timp se resimte cu regret cum agenția d-tră de știri face abuz de normele etice și codul deontologic a corectitudinii și echidistanței informațiilor plasate ca știri. Acest lucru vă știrbește din imaginea profesională pe care ați acumulat-o pînă acum și vă transformă într-o fabrică de falsuri. Spre exemplu:

luni, 23 mai 2016

marți, 17 mai 2016

Adresare către Mitropolitul VLADIMIR: să oprim DEZBINAREA și să dublăm conferințele noastre cu mai multă rugăciune, după exemplul episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

Vlădica Vladimir! Reeșind din inaccesibilitatea comunicării cu d-tră din ultimul timp, pe teme ce țin strict de competența Mitropolitului, din numele mai multor creștini, mădulare în drept ale Bisericii,  îndrăznim și insistăm public asupra unei mari îngrijorări:
După ce ați susținut proiectul PRO-ECUMENIST la Soborul arhieresc din  februarie 2016, în Biserica Ortodoxă din Moldova s-a declanșat un proces dezbinatoriu extrem de periculos, în special printre preoți. 
Ultimii (cca 40 de preoți) în mare parte sînt consrînși de credincioșii cei mai disciplinați ai Bisericii, ca să nu vă pomenească la sfintele slujbe pînă nu vă retrageți sau suspendați votul din documentul problematic, la fel cum au procedat și alți ierarhi sau Biserici locale (Georgiei, Bulgariei, Ruse din afară, etc), în caz contrar ei refuză să vină la Sfintele lăcașuri unde sînteți pomenit.

luni, 16 mai 2016

Curtea Constituțională și duelul Gh. Valuța versus Gender Doc M, pe motivul Sfintei Aghiezme.

BINEFACERE regulată de la ”SOLUȚIA”. Milostenia Bisericii trebuie să fie permanentă...

 
Datorită generozității oamenilor de bună credință din  Anenii Noi, ne străduim să facem regulat colete pentru familiile sărace cu mulți copii. 
Din lista spriginitorilor regulați este și d-ul Ion Vicol, liderul PSRM din Anenii Noi, care în cadrul campaniei ”SOLUȚIA” mai ajută aceste familii ale Bisericii, fapt pentru care îi mulțumim mult și le dorim tuturor membrilor echipei multă sănătate și voință la cît mai multe fapte bune.

vineri, 6 mai 2016

O slujbă de pomenire și cuvinte de recunoștință pentru eroii neamului.

                                                  
Grație spriginului material a d-lui I.Dodon, președintel PSRM, mai multe morminte avariate din vina uitării noastre, au fost renovate și amenajate cu plăci de granit.
Imprtanța lor este inestimabilă, fiindcă aparțin unor personalități care s-au remarcat eroic în cel de al doilea război mondial.